جوانسازی

تزریق زیبایی

دپارتمان کاشت

هایفوتراپی

لیزر مو زائد

مراقبت جوانسازی

مراقبت تزریق

مراقبت کاشت

کاشت ریش

بسیاری از افراد علاقمند به ریش و سبیل های بلند و پرپشت هستند. همانطور که می دانید موهای صورت مانند موهای سر کاملا ژنتیکی بوده و برخی از ریش و سبیل پرپشت برخوردار بوده و برخی نیستند. در کشور ما بسیاری از جوانان خصوصا در سال های اخیر ریش های خود را بلند می کنند و موضوع پرپشت بودن ریش از اهمیت زیادی برخوردار شده است. با پیشرفت تکنولوژی و علم، روش های بسیاری برای جلوگیری از ریزش ریش و پرپشت کردن ریش و سبیل ایجاد شده است. یکی از این روش ها روش کاشت ریش می باشد که ما در این مقاله قصد داریم به توضیح این روش بپردازیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

دلایل ریزش ریش

همانطور که گفته شد ریزش و یا کم پشت بودن ریش می تواند دلایل بسیاری داشته باشد. پیش از آن که به توضیح کاشت ریش بپردازیم باید توضیحاتی را درباره دلایل ریزش ریش ارائه دهیم. این دلایل به شرح زیر می باشند:

  1. ژنتیک: مهم ترین دلیل کم پشت بودن ریش موضوع ژنتیک می باشد. اگر پدر یا پدربزرگ شما ریش های کم پشتی داشتند مطمئنا شما نیز ریش های کم پشتی خواهید داشت. اما اگر ریش آن ها پرپشت بوده باشد شما نیز ریش های پر پشتی خواهید داشت. هیچ یک از روش ها مانند مزوتراپی، سرم ها و… نمی توانند تاثیر بسیار زیادی روی ژنتیک شما داشته باشند.
  2. هورمون: یکی دیگر از عوامل مهم در پرپشت بودن ریش و سبیل هورمون می باشد. هورمون تستسترون که در دوران بلوغ انسان بیشترین ترشح را دارد یک هورمون جنسی می باشد. این هورمون یک هورمون جنسی مردانه است که البته در خانم ها نیز تولید می شود. کاهش این هورمون در بدن باعث کاهش ریش و سبیل می شود.
  3. بیماری ها: برخی از آسیب ها و بیماری ها می توانند علت ریزش مو باشند. آسیب هایی مانند جای زخم و بخیه، شکستگی، جای عمل های جراحی و همچنین بیماری هایی مانند فولیکولیت یا التهاب فولیکول ها نیز می توانند باعث ریزش ریش شوند. اگر ریزش ریش دائمی باشد باید از روش کاشت ریش برای درمان آن استفاده کنید.
  4. نوع زندگی: در بسیاری از مواقع سبک زندگی می تواند بزرگترین مشکلات را برای ما ایجاد کند. زندگی امروز انسان با استرس های زیادی همراه است و همچنین نوع تغذیه و عدم ورزش باعث شده تا انسان با مشکلاتی مانند ریزش ریش روبرو شود.

دلایل ریزش ریش

کاشت ریش چیست؟

یکی از بهترین راه ها برای جلوگیری از ریزش ریش و رفع کم پشتی های آن روش کاشت ریش می باشد. این روش شباهت بسیار زیادی با روش کاشت مو داشته و در کلینیک های پوست و مو انجام می شود. در این روش فولیکول های مو که کوچک ترین ارگان های مو هستند از قسمت های مختلف مانند پشت سر و گردن جدا شده و به صورت پیوند زده می شوند. این روش زیباسازی بسیار طبیعی بوده و به دلیل کاشت فولیکول در صورت ریش ها کاملا طبیعی رشد می کنند. این روش را می توان از روش های کم خطر زیباسازی دانست.

بهترین کاندیدا برای کاشت ریش

روش کاشت ریش یک روش بسیار رایج است و به دلیل خطرات کمی که دارد تقریبا تمام مردان می توانند از آن برای جلوگیری از ریزش مو و رشد ریش های خود استفاده کنند. بهترین کاندیدا برای این روش به شرح زیر می باشد:

  • اگر قصد دارید ریش بکارید باید از سلامتی عمومی مطلوبی برخوردار باشید.
  • بهترین کاندیدا برای این روش کسانی هستند که ریش و سبیل کم پشتی داشته و یا به طور مادرزادی قسمت هایی از ریش و سبیل آن ها دچار طاسی شده است.
  • افرادی که با عوارض و محدودیت های این نوع درمان آشنایی داشته و انتظارات صحیحی از کاشت دارند.

بیشتر بخوانید: بهترین روش کاشت مو

مزایای کاشت ریش

همانطور که گفته شد کاشت ریش یکی از روش ها رایج برای کسانی است که ریش های پرپشتی ندارند. این روش بی نظیر دارای مزایای زیر می باشد:

  • این روش را می توان تنها درمان واقعی رفع ریزش و کم پشتی مو در ناحیه صورت دانست.
  • طبق تحقیقات در این روش 70 تا 100 درصد گرافت ها با موفقیت در پوست قرار می گیرند.
  • روش کاشت بدون درد و خونریزی بوده و هیچ گونه جراحی و بخیه ای در پوست شما ایجاد نمی شود.
  • امروزه با پیشرفت تکنولوژی میزان تهاجم روش های مختلف کاشت به حداقل رسیده شما می توانید یک روز پس از عمل به زندگی عادی خود برگردید.
  • مهمترین مزیت روش کاشت امکان رشد ریش و سبیل می باشد.

مزایای کاشت ریش

معایب کاشت ریش

بدون شک هر روش زیباسازی دارای مزایای و معایب خاص خود می باشد. در قسمت قبلی به توضیح مزایای کاشت ریش پرداختیم. با این که این روش بهترین روش رفع کم پشتی ریش و سبیل است اما معایبی نیز دارد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت:

  • یکی از معایبی که این روش دارد مشکل کاهش ذخایر بانک مو می باشد. همانطور که گفته شد فولیکول ها برای کاشت در صورت، از پشت گردن برداشته می شوند. اگر از این فولیکول ها برای ریش استفاده کنید ممکن است در آینده برای کاشت مو با کمبود فولیکول مواجه شوید.
  • پس از گذشت سه هفته از کاشت با ریزش ریش ها مواجه می شوید. اما نباید احساس نگرانی داشته باشید زیرا به زودی فولیکول های کاشته شده موهای جدیدی می سازند.

عوارض کاشت ریش

اگر در تبلیغاتی گفته شد که یک روش زیباسازی هیچ عوارض ندارد باید به آن شک کنید. تمام روش های درمانی عوارض دارند اما برخی عوارض خطرناک بوده و برخی موقتی هستند. عوارض کاشت ریش نیز موقتی بوده و به شرح زیر می باشند:

  • احساس خارش و التهاب در صورت
  • تورم ناحیه گیرنده فولیکول
  • حساسیت پشت گردن و صورت نسبت به لمس
  • قرمز شدن پوست صورت و قسمت اهداکننده فولیکول
  • بی حس شدن پوست صورت و پشت گردن به دلیل استفاده از کرم های بی حسی در طول درمان
  • ایجاد لخته های خون ریز در محل درمان

عوارض کاشت ریش چند روز پس از درمان از بین می روند. در صورتی که این عوارض ماندگار شدند سریعا با پزشک متخصص تماس بگیرید.

عوارض کاشت ریش

نکات مهم در کاشت ریش

در روش کاشت ریش نکات بسیار مهمی هستند که برای نتیجه بخش بودن درمان باید به آن ها توجه داشته باشید. این نکات به شرح زیر هستند:

  1. تعداد جلسات: در بیشتر موارد کاشت ریش در یک جلسه انجام می شود. اما در مواردی بیمار ممکن است به دو یا سه جلسه برای کاشت نیازمند باشد. برای آن که بتوانید به بیشترین میزان تراکم ریش دست پیدا کنید بهتر است دو تا سه جلسه کاشت را ادامه دهید.
  2. میزان تراکم: مقدار تراکم مو در قسمت صورت کاملا به نظر شما بستگی دارد اما اگر قصد دارید به بیشترین تراکم در قسمت ریش و سبیل دست پیدا کنید بهتر است 2500 واحد فولیکولی را برای کاشت ریش سبیل برداشت کنید.
  3. جهت رشد: یکی از نکات مهم کاشت ریش جهت رشد موها می باشد. همانطور که می دانید پوست صورت از پوست سر نرم تر است و فولیکول ها باید در جهت درستی روی صورت قرار بگیرند. البته باید در نظر داشته باشید که ریش ها در سال اول بعد از کاشت کمی غیر طبیعی به نظر می رسند اما در سال های دوم و سوم طبیعی تر دیده می شوند.
  4. ضخامت مو: ضخامت ریش ها بیشتر از موهای سر است و فولیکول های موجود در صورت یک یا دو تار مو دارند. بنابراین هنگام برداشت فولیکول های سر باید آن هایی که یک یا دو تار مو دارند را برداشت کنید. ضخامت موهای صورت بعد از کاشت ریش شاید کم به نظر برسد اما پس از مدتی فولیکول ها با بافت جدید خود هماهنگ شده و موهای کاشته شده ضخیم تر می شوند.