لیزر بیکینی

لیزر بیکینی

یکی از مشکلاتی که انسان از زمان گذشته تا امروز درگیر آن بوده است مشکل موهای زائد است. انسان روش های مختلفی را مانند تراشیدن و یا موم انداختن برای از بین بردن و حذف موهای زائد خود ابداع کرده است اما هیچ یک از این روش ها نمی توانند موهای زائد را به صورت دائمی حذف کنند. حذف دائمی موهای زائد یکی از مشکلاتی است که امروزه روش هایی برای آن ایجاد شده است. یکی از بهترین روش ها برای حذف موهای زائد لیزر است که بسیاری از مردم به استفاده از آن روی آورده اند. ما در این مقاله قصد داریم توضیحاتی را درباره لیزر بیکینی ارائه دهیم. با ما همراه باشید.

لیزر بیکینی چیست؟

همانطور که گفته شد استفاده از لیزر یکی از بهترین روش های دائمی حذف موهای زائد می باشد. اما لیزر بیکینی چیست؟ ناحیه بیکینی و شرمگاهی یکی از نقاطی است که موهای زائد زیادی دارد. این موها علاوه بر زائد بودن، مشکلاتی مانند تعریق را ایجاد می کنند. همچنین این موهای زائد در برقرار روابط جنسی اثرات منفی می گذارد. به همین دلیل بانوان از روش های مختلف مانند استفاده از تیغ برای حذف موهای زائد این ناحیه اقدام می کنند.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی شما می توانید با استفاده از دستگاه لیزر به از بین بردن موهای زائد بپردازید. استفاده از لیزر برای حذف موهای زائد ناحیه شرمگاهی را لیزر بیکینی می گویند. در ادامه به توضیح بیشتر در اینباره خواهیم پرداخت.

نحوه انجام لیزر بیکینی

یکی از سوالاتی که ممکن است برای شما ایجاد شود این است که لیزر چگونه به حذف موهای زائد پرداخته و نحوه انجام لیزر بیکینی به چه صورت است؟ لیزر ناحیه بیکینی نیز مانند لیزر دیگر نقاط بدن با استفاده از دستگاه لیزر انجام می شود. دستگاه لیزر با تابیدن یک اشعه با طول موج مشخص رنگدانه های فولیکول مو را مورد هدف قرار می دهد. فولیکول های مو کوچک ترین ارگان های مو هستند که مو می سازند. زمانی که این اشعه با انرژی بالا به پوست تابیده می شود انرژی آن تبدیل حرارت شده و فولیکول های مو را از بین می برد. با حذف فولیکول ها موی جدیدی در ناحیه لیزر ساخته نشده و رفته رفته موهای زائد برای همیشه حذف می شوند.

نحوه انجام لیزر بیکینی

تفاوت لیزر بیکینی و تیغ زدن

بسیاری از بانوان با استفاده از وسایلی مانند تیغ به حذف موهای زائد ناحیه شرمگاهی می پردازند. ما در ادامه به توضیح تفاوت لیزر بیکینی و تیغ زدن این ناحیه می پردازیم:

  • استفاده از تیغ در بلند مدت مشکلات زیادی را برای ناحیه بیکینی ایجاد می کند در صورتی که عوارض لیزر موقتی هستند. تیغ زدن موهای زائد ناحیه شرمگاهی می تواند باعث ایجاد جوش، قرمزی در این ناحیه حساس شود.
  • تیغ زدن موهای زائد باعث می شود تا پرپشت تر به نظر برسند اما لیزر موها را کم پشت و نازک می کند.
  • تیغ زدن ناحیه شرمگاهی به صورت موقتی به حذف موهای زائد بیکینی می پردازد در صورتی که لیزر کردن یک راه حل دائمی برای حذف موهای زائد می باشد.

مراقبت های پیش از لیزر بیکینی

پیش از آن که به جلسه لیزر بیکینی بروید باید مراقبت های زیر را انجام دهید:

  • 12 تا 24 ساعت قبل از لیزر موهای زائد قسمت بیکینی را با تیغ بتراشید.
  • استفاده از روش هایی مانند وکس و موم از یک ماه قبل از انجام لیزر ممنوع است. زیرا این روش ها باعث آسیب رسیدن به ریشه موها می شود.
  • پیش از آن که به جلسه لیزر بیکینی مراجعه کنید استحمام کنید. زیرا رعایت بهداشت در لیزر این ناحیه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
  • با استفاده از شوینده هایی که PH آن ها برای ناحیه واژن و اطراف آن مناسب است محل درمان را شستشو دهید.
  • از مصرف محصولات شیمیایی معطر خودداری کنید. استفاده از این محصولات حساسیت ناحیه شرمگاهی را بیشتر می کند.
  • پیش از آن که به جلسه لیزر درمانی مراجعه کنید از قرار دادن محل لیزر در معرض نور خورشید خودداری کنید. برنزه کردن این ناحیه پیش از لیزر باعث کاهش تاثیر درمان می شود.
  • هنگام مراجعه به جلسه لیزر درمانی از لباس های گشاد و نرم استفاده کنید. اصطکاک لباس با پوست باعث می شود تا پس از لیزر احساس خارش و سوزش زیادی داشته باشید.
  • سعی کنید در طول جلسه درمان استرس خود را کنترل کنید. لیزر بیکینی ممکن است با کمی خجالت همراه باشد که با حفظ آرامش می توانید درمان بهتری داشته باشید.

مراقبت های پیش از لیزر بیکینی

مراقبت های پس از لیزر بیکینی

پس از آن که از جلسه لیزر بیکینی بیرون آمدید باید مراقبت های زیر را انجام دهید:

  • پس از انجام لیزر درمان به هیچ عنوان به محل درمان دست نزنید. ناحیه شرمگاهی پوست بسیار حساسی دارد و دست زدن به آن پس از درمان باعث افزایش التهاب آن می شود. در صورت احساس درد، سوزش و خارش سریعا با پزشک متخصص مشورت کنید.
  • پس از لیزر بیکینی قرمزی و التهاب ناحیه درمان طبیعی می باشد. برای کاهش این عوارض بهتر است از کمپرس یخ استفاده کنید. همچنین استفاده از کمپرس یخ باعث می شود تا حرارت پوست کاهش پیدا کند.
  • تیغ زدن محل درمان در بین جلسات لیزر مشکلی ندارد اما به هیچ عنوان پس از لیزر درمانی ناحیه بیکینی را تیغ نزنید. این کار باعث می شود تا فولیکول های مو دست نخورده باقی ماند و درمان بدون تاثیر شود.
  • به طور کلی پیش از آن که جلسات لیزر شما با اتمام برسد از رفتن به مراکز اپیلاسیون، کندن مو و استفاده از روش های دیگر از بین بردن موهای زائد استفاده نکنید.

لیزر بیکینی و ناباروری

یکی از نگرانی هایی که بسیاری از مردم هنگام استفاده از لیزر برای حذف موهای زائد بیکینی دارند احتمال ایجاد ناباروری می باشد. همانطور که گفته شد اشعه لیزر به لایه میانی پوست نفوذ کرده و فولیکول های مو را از بین می برد. این اشعه هیچ کاری با ارگان های داخلی بدن نداشته و لیزر بیکینی نمی تواند آسیبی به اعضای داخلی بدن وارد کند. بنابراین این روش درمانی باعث ناباروری نشده و این موضوع یک شایعه کاملا غیر علمی است که ناشی از ترس می باشد. البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که اگر اوپراتور لیزر مهارت کافی را نداشته باشد امکان آسیب دیدن پوست ناحیه شرمگاهی شما بسیار بالا می باشد.

لیزر بیکینی و ناباروری

عوارض لیزر بیکینی

تمام روش های حذف موهای زائد دارای مزایا و معایب خاص خود می باشند. روش لیزر بیکینی نیز دارای عوارضی است که در صورت عدم مراقبت ممکن است مشکلاتی را برای شما ایجاد کند. این عوارض به شرح زیر می باشند:

  • اشعه لیزر به دلیل ایجاد حرارت برای از بین بردن فولیکول های مو ممکن است باعث قرمز شدن ناحیه درمان شود که مدتی پس از درمان از بین می رود.
  • در صورتی که پزشک مهارت کافی را نداشته باشد پوست ناحیه درمان دچار سوختگی می شود که این عارضه به ندرت اتفاق می افتد.
  • در برخی از مواقع پس از لیزر ناحیه بیکینی فرد دچار خارش در محل درمان می شود که این امر طبیعی می باشد.
  • معمولا احساس درد لیزر بیکینی بسیار کم است اما اگر در طول درمان یا پس از آن احساس درد کردید می توانید از کرم های بی حس کننده موضعی و داروهای تجویز شده توسط پزشک استفاده کنید.
  • استفاده از لیزر بر خلاف تیغ مشکلاتی مانند جوش، عفونت های پوستی و زگیل تناسلی را به همراه ندارد اما باید بدانید در صورت عدم مهارت پزشک ممکن است محل درمان دچار زخم شود که در صورت مشاهده این مشکل باید سریعا با پزشک متخصص تماس بگیرید.